Apartament 2 camere, sectiunea LUX , Brasov

99,000 €

Report problem
Processing your request, Please wait....
Acest anunt a expirat.

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare un apartament cu doua camere, segmentul LUX, situat in Brasov, zona Blumana 3.
O veritabila bijuterie rezidentiala care imbina armonios apartamente luxoase cu 2 si 3 camere, intr-un concept unic de locuinte de lux, de viata si confort, in centrul carora este clientul nostru si familia acestuia.
Avem doar doua apartamente pe fiecare nivel, orientare sudica si camere ultraspatioase scaldate de lumina dulce naturala, care va vor cucerii definitiv.
Pardoseala din living, dining, bucatarie, hol, baie si debara este placata cu marmura Cappucino, iar cea din dormitor cu parchet din bambus masiv lucios light carbon, ambele avand incalzirea incorporata.
Terasele si casa scarii sunt placate cu piatra naturala travertin.
Baia tip Spa este decorata in stil burghez cu marmura Emperador Dark/Light, blat si lavoar din marmura, iar bateria speciala cu cristale Swarovski.
Bucataria complet utilata si mobilata va inspira Chef-ul din dumneavoastra. Marmura scapitata si blatul din lemn masiv sunt accentuate seara cu ajutorul luminii calde ambientale tip LED montate in si sub cabinetele suspendate.
Intregul spatiu al apartamentului este accesorizat cu lumini LED calde cu senzori , aplice de perete si LED-uri cu spot in tavan.
Spatiul redus alocat acestei prezentari, ma face sa ma opresc aici si sa va invit la o discutie amicala la biroul nostru, in care sa va descriu cu lux de amanunte particularitatile de exceptie ale acestei proprietati.

Consultant dedicat:
domnul Adrian Munteanu
0786260804

Detalii si fotografii suplimentare:
www.ascendentimobiliare.ro

5 martie 2018 21:54

This ad has expired

Listing ID 9965a9809a067b3d 259 total vizualizari, 0 azi