EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietate asezata la poalele Muntilor Postavaru’, Avantgarden 3

68,000 €

Report problem
Processing your request, Please wait....

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA,  particularizata printr – un apartament cu doua camere, mobilat si utilat complet, pozitionat in cartierul rezidential Avantgarden 3. Construit dupa un sistem de valori, cartierul Avantgarden 3 a pus accent pe calitate pentru comunitatea de oameni apartinatoare acestui ansamblu rezidential. Aici te vei bucura nu numai de un confort vizual deosebit, ci si de spatiu verde din belsug. Complexul se bucura de zone de recreere cu alei si bancute pentru relaxare, cat si de foisoare pentru socializarea oamenilor.
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=CqkJ1G1gS
Cu o compozitie calda si luminoasa, ariata pe o suprafata totala de 55 mp si structura decomandata, apartamentul este pozitionat la etajul 7 al cladirii de apartamente.
Regasim aici zona de noapte si de zi formate din dormitorul matrimonial cu un tuseu viu colorat si livingul generos cu bucatarie open space si spatiu de dinning, hol cu dressing, baie si terasa deschisa.
De aici puteti admira in savoarea cafelei de dimineata varful muntilor Postavaru si Tampa.
Apartamentul are bucataria utilata pentru toate necesitatile, frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, centrala termica proprie etc.
Proprietatea se prezinta cu loc propriu de parcare la intrarea in bloc, precum si boxa la subsol. Prezentarea acestei oferte spre vanzare este in varianta mobilata si utilata. 
La Strada Street Mall, conceptul din Avantgarden 3 cu o intindere de peste 2000 mp, deserveste in special locuitorii acestui complex rezidential oferindu-le toata gama de magazine, gazduind branduri precum Pizza Hut, Pepco, Bucuria Farmacom, Sempre Flower, Las Vegas sau Beauty Salon precum Andre Stil, Avantbeauty by Emilia Safta, The House of Beauty etc.
Recomand aceasta proprietate datorita pozitionarii excelente intr-un cartier cu infrastructura optima, cu statii de transport in comun in toate directiile orasului, cu toata gama de supermarket uri gen: Lidl, Penny, Profi, Supeco, Carrefour etc.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

14 ianuarie 2021 13:28

18 days, 4 hours

Listing ID 5635feaff5696cde 123 total vizualizari, 0 azi