EXPLOREAZA VIRTUAL! Vila delectabila, sub energiile creative a iubitei naturi

185,000 €

Report problem
Processing your request, Please wait....

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE 

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA particularizata prin autenticitatea unei resedinte, inconjurata de verdeata, pozitionata in apreciatul cartier, pe nume florale, din Rasnov, Brasov. 
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=zHGN249MDss
Situata la 20 de minute, de orasul Brasov, aceasta vine in intampinarea viitorilor proprietari, cu o deosebita componenta.
Proprietatea se dezvaluie, pe o nota luminoasa si zvelta, la imbinarea dintre doua apreciate strazi.
Terenul aferent este ingrijit, atent ingradit, cu intrare de pe doua laterale diferite.
Pasind in curte, pe intrarea principala, suntem intampinati de calea de acces pavata, ce permite gazduirea a doua masini si imparte zona verde, in doua arii. 
Observam aici usa ce duce catre pivnita de la demisol, structurata pe doua incaperi, precum si pe cele ce permit accesul, in spatiul, deunazi, dedicat garajului. Conform necesitatilor actualilor proprietari, acesta a primit un „upgrade” serios, fiind renovat, izolat si dotat atat cu grup sanitar, cat si cu prize de inalta tensiune, permitand astfel utilizari precum atelier ori bucatarie de specialitate, alaturi de optiunea de a reveni la utilizarea initiala.
Revenind pe aleea pavata, urcam cele cateva trepte pana la pridvorul acoperit, facand asadar primii pasi in resedinta principala sub lumina blanda a felinarului de veghe. Aici, ne zambeste, scara din lemn masiv, spatiul dedesubtul acesteia fiind ideal valorificat ca zona-dressing pentru hol. 
In partea stanga, livingul luminos si primitor, de 34 mp ne transpune direct intr-o dimineata relaxata de duminica, fiind perfect atat pentru a petrece timp de calitate cu familia, cat si pentru o seara de vineri, alaturi de prieteni.
In partea dreapta, avem bucataria spatioasa, de 19,6 mp, ce permite atat prezenta unei mese cu 6 locuri, cat si a unei mici canapele numai bune pentru „observatori”. Regasim in bucatarie si o nisa generoasa pentru depozitare, cu posibilitate de delimitare. Grupul sanitar de la parter, tot in partea dreapta, este unul in nuante neutre de crem, avand si cada si dus, precum si aerisire naturala.
Urcand la etaj, putem accesa inca din hol balconul cu vedere spre curte. Dormitorul matrimonial se desfasoara pe 14,2 mp, continuand, cu un dressing spatios, din care avem acces si in grupul sanitar, dotat cu lavoar dublu, bideu si toaleta. In partea dreapta, prietenoasele dormitoare, cu acces in balconul, cu priveliste spre strada, astfel: unul dintre ele se regaseste pe o amprenta mai alungita, cu geam exterior, iar cel de-al doilea, mai cochet, cu vitrare tip loggie.
Spre fatada lateral- dreapta a cladirii, zona verde, cu livada, este punctata de pomii fructiferi, alaturi de o zona dedicata, relaxarii, incunatat de un rustic balansoar. Vita- de- vie, plantata de-a lungul curtii, intregeste tabloul de verdeata, ce subliniaza unicitatea proprietatii, alaturi de florile ingrijite, cu iubire.
Scara exterioara regasita pe aceasta fatada, faciliteaza accesul, intr-unul din apreciatele particularitati, ale resedintei, definita de o garsoniera de aproximativ 50 mp cu acces si incalzire separata, completa cu chicineta si grup sanitar. Potentialul de valorificare este divers, spatiul putand fi adaptat pentru un membru al familiei doritor de intimitate si, deopotriva, apropiere de cei dragi, ori ca birou detasat, numai bun pentru un regim de work-from-home, neintrerupt de zumzetul casei, ori ca atelier… si variantele pot continua.
EXPLOREAZA VIRTUAL: Garsoniera/ Biroul/ Atelierul: https://my.matterport.com/show/?m=yb8rQwPvarA
Constructia, are in componenta si doua spatii de depozitare, unul sub scara exterioara si unul desfasurat in spatele casei, pe toata lungimea acesteia. De asemenea, imobilul detine un pod , extins pe toata suprafata constructiei, ce are la baza placa de beton fapt ce permite mansardarea  sau poate constitui un spatiu de depozitare generos,dupa preferintele noilor proprietari.
Amintim ca vila a fost renovata si refinisata, amintim instalatiile electrice, noi si finisajele conforme standardului dorit, de confort.
In imediata apropiere gasim scoala generala, gradinita, mijloace de transport in comun spre care ne deplasam pe strazi integral asfaltate.
Zona are vedere directa spre Cetatea Rasnov, caldura casei fiind intregita de o priveliste exterioara binecuvantata.

Invitam colegii la colaborare! Garantam agentului / agentiei partenere comisionul aferent.

Consilier dedicat:
doamna Monica Naghi
0760 851 889

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

13 noiembrie 2020 12:44

50 days, 1 hour

Listing ID 465faa97c7826f9 105 total vizualizari, 0 azi