EXPLOREAZA VIRTUAL! Vintage Style in aroma vitei de vie, Centrul Istoric Brasov

380 €

Report problem
Processing your request, Please wait....

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE  particularizata prin amplasarea unui imobil in minunata zona a Centrului istoric Brasov.
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=nZVDuvXtB49
Pozitionarea excelenta face din aceasta locuinta, privilegiul intre armonie si echilibru, intre ceea ce numim „acasa” si posibilitatea de explorare si plimbare pe aleile istorice ale orasului.
Proprietatea este situata pe Str.Grigoras Dinicu, strada cu rezonanta numelui distinsului violonist, in mijlocul careia va invit. In liniile stilului vintage, reliefand gusturile proprietarului ca artizan in acest domeniu, va prezentam o compozitie cu structura decomandata formata din: living generos, hol, baie, camera de zi, bucatarie, toate acestea ariate pe o suprafata utila de 42 mp.
Beneficiul acestei resedinte este cota parte din curte, de aproximativ 50 mp pe care o puteti utiliza ca spatiu de recreere, de liniste si oxigen.
In aceste colorate zile de toamna, veti simti poate  intoarcerea catre locurile de bastina, curtea fiind imprejmuita de frunzele vitei de vie in aroma strugurilor negri. 
In imediata proximitate, va puteti bucura seara de preparatele restaurantului italian Dai Mattoni si desemenea puteti explora arhitectura orasului si imbinarea dintre vechi si nou, dintre natura si ce este construit de om. Infrastructura excelenta, la o aruncatura de bat aveti Piata Sfatului, Biserica Neagra, Poarta Schei, Prima Scoala Romaneasca, Muzeul de Istorie, Bastionul Tesatorilor, toate acestea reprezentand puncte de atractie sociale, culturale si turistice ale orasului de la Poalele Tampei.
Deasemenea, regasim statie de transport RAT catre toate directiile orasului, precum si prestigioase scoli gimnaziale, institutii de invatamant sau universitati de renume.  
Recomandam proprietatea atat pe segmentul rezidential/investitional, cat si ca spatiu de birou. 
Va stam la dispozitie cu detalii si interes pentru a explora aceasta proprietate impreuna.
Invitam colegii la colaborare!
Consilieri dedicati acestei oferte:

Constantin Vieriu 
0722.624.161
Gilda Georgescu
0722.807.623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

17 decembrie 2020 15:54

85 days

Listing ID 575fd8b2ac0e6ad 125 total vizualizari, 0 azi