Investitionala oferta, in deschidere oportunitate +2, Centrul Civc, Brasov

75,000 €

Report problem
Processing your request, Please wait....

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o resedinta amplasata, in armoniosul centru, al orasului Brasov, in vecinatatea Institutiei juridice Tribunalul Brasov.
Cu o compozitie calda si luminoasa, ariata pe o suprafata utila, de 50 mp si structura decomandata, imobilul este pozitionat intr-o cladire de apartamente, cu doar trei apartamente pe palier.
Regasim aici zona de noapte si de z,i formate dintr-un living generos, cu bucatarie open space si spatiu de dinning, vestibul cu dressing, camara, baie. cu aerisire naturala si dormitorul matrimonial.
Infrastructura este optima, pozitia imobilului amplasat central vine in intampinarea dumneavoastra cu parcuri, restaurante, banci, magazine, hoteluri, pensiuni, etc.
Pozitionat la doar 5 minute de centrul istoric al orasului, datorita spiritului unic si arhitecturii deosebite, cu numeroase obiective si legende tesute, va invit sa vizitati Biserica Neagra, Bastionul Fierarilor sau Strada Sforii.
Piata Sfatului Brasov este inima orasului, este locul de unde se aude gongul care anunta ora exacta, este zona cu cele mai multe batati de aripi ale porumbeilor.
Farmecul aparte si frumusetea iesita din comun a stradutelor, bisericilor si pietelor te vor face sa te indragostesti iremediabil.   
Prezentarea acestei oferte spre vanzare este in varianta mobilata si utilata. 
Proprietatea este pretabila atat pe segmentul investitional ( si avand doua proprietati disponibile) cat si ca rezidenta sau spatiu birouri, sediu firma, raportul calitate/pret fiind in concordanta cu pozitionarea excelenta ca zonare, aducand astfel un plus de valoare.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilieri dedicati acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623
si
domnul Constantin Vieriu
0722624161

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

18 septembrie 2020 15:42

181 days, 6 hours

Listing ID 2405f64a7e4648ec 74 total vizualizari, 0 azi