OPORTUNITATE! Casa constructie noua + casa auxiliara, Dobarlau, Brasov

56,800 €

Report problem
Processing your request, Please wait....
Acest anunt a expirat.

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr- proprietate compusa din doua imobile, situata in Brasov – Covasna, localitatea Dobarlau, intr-o o zona linistita in inima naturii, unde aerul are densitatea optima pentru o viata calitativa.
Dobarlau, in viitorul apropiat, va deveni un brand eco de succes. Aici 53 de gospodarii sunt deja in etapa avansata de certificare ecologica. In curand, tot ce creste ori se produce in aceste curti va fi suta la suta bio.
Primul imobil este reprezentat de o vila, contructie noua, la rosu, cu utilitati, ce deschide oportunitatea personalizarii ei dupa cerintele si viziunea noului proprietar.
Aceasta se infatiseaza cu o arhitectura calda si apreciabila, ce are actualmente urmatoarea desfasurare: Demisol: beci; Parter: living, doua dormitoare, 2 bai, bucatarie, dressing si Mansarda, acesta se poate compartimenta dupa preferinte.
Al doilea imobil este reprezentat de o primitoare casuta formata din: dormitor; living: baie; doua bucatarii; dintre care una de vara si spatiile adiacente.
Oferta este extrem de avantajoasa pentru cei care vor sa se retraga din agitatia orasului intr-o oaza de liniste inconjurata de peisaje superbe, fiind totodata aproape de orasul Brasov si de toate punctele de interes.
Comuna Dobarlau are in derulare 12 proiecte si inca doua prin programe cu fonduri europene.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Consilier specializat pe acesta oferta:
domnul Catalin Dumitriu
0737981623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

28 noiembrie 2018 20:19

This ad has expired

Listing ID 3445bfe7a5cb3bc1 112 total vizualizari, 0 azi