Parcele cu panorama superba Sanpetru

15 €

Report problem
Processing your request, Please wait....
Acest anunt a expirat.

Descriere

Parcelele propuse spre vanzare sunt situate intr-un viitor cartier rezidential ce se va dezvolta pe o suprafata de 166.000 mp.
Suprafete: 378 mp, 400 mp si 1000 mp cu fronturi stradale incepand de la 20 de metri
Localizare: – Sanpetru – iesirea spre Bod, in vecinatatea centrului de batrani „Maria”, la circa 200 metri distanta de el si la 250 metri adancime de Drum Judetean Asfaltat.
– la circa 5 kilometri de Municipiul Brasov ( 7-8 minute de mers cu masina)
Exista Plan Urbanistic Zonal pentru constructii civile in regim de inaltime P+ 1E+ M , cu procent de ocupare al terenului de 35 % si coeficient de utilizare al terenului de 1.
Drumul de acces catre parcele este pietruit pe o latime de 6,5 m in cel mai profesional mod cu decopertarea stratului vegetal la 30 de cm adancime, cu incarcatura de refuz de ciur, balastru si piatra de calcar cu greduire si compactare.
Utilitati: curentul electric se va asigura de catre dezvoltator prin post TRAFO cu cota parte pentru fiecare parcela, conducta de apa se afla la circa 120 metri distanta de cartier sau prin put cu hidrofor.
Zona este linistita si pitoreasca, ferita de trafic si de aglomeratia urbana, are o panorama superba cu Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Piatra Mare, Postavaru, Rezervatia Naturala „Dealul Lempes” si Magura Codlei.
Pret – 15 euro/mp
Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
Ionut Boznea – consultant imobiliar , Brasov
Tel.: 0744121767