Pensiune, complex turistic, Bran, Predelut

400,000 €

Report problem
Processing your request, Please wait....
Acest anunt a expirat.

Descriere

Propunem spre vanzare o pensiune alfata in Predelut, Bran si o suprafata de teren generosa .

Biserica Adormirea Maicii Domnului
1,9 km de Castelul Bran , 3 minute cu masina sau 20 de minute de mers pe jos.

Pensiunea este compusa din D+P+2E+M , 15 camere, incaperi pentru bucatarie, anexe, angajati, living oaspeti, etc… Constructia are o suprafata construita de 1200 mp, iar terenul aferent este in suprafata de 7000 mp. Exista nenumarate posibilitati care le ofera terenul cu suprafata generoasa pentru extindere, cat si zona cea mai buna aleasa pentru un complex turistic. Pensiunea este intro stare apropiata de finisaje, constructia fiind complet terminata inclusiv toate utilitatile si sistemele de incalzire, curent, apa, gaz, canalizare functionale 100%. Terenul are un unghi de inclinatie mic fiind foarte usor de construit .

Pretul propus spre vanzare este de 450.000 eur negociabil

Mai multe relatii la telefon .

Descriere zone :

Satul Predelut, comuna Bran, Brasov.
Predelut se afla situata în Transilvania, mai exact în cadrul judetului Brasov. Regiunea în care se afla localitatea Predelut este la mare cautare de catre turisti, atat pentru frumusetile ei pitoresti, cat si pentru mostenirea etnografica a zonei Bran. Turistii care vor sa viziteze aceasta regiune au la dispozitie o oferta diversificata de unitati de cazare, localitatea putand fi vizitata pe tot parcursul anului.
Cele mai vechi urme ale unor asezari umane din zona în care se afla Predelut au fost descoperite în Pestera Liliecilor, si dateaza din paleoliticul mijlociu. Trecatoarea Branului a fost utilizata de pe vremea romanilor, aici fiind descoperite caramizi ce poarta stampila Legiunii a XIII- a Gemina, scoase la suprafata în proximitatea resedintei comunei din care face parte si Predelut.

Accesul în Predelut se face doar cu autoturismul, pe drumul judetean DJ 112H Zarnesti – Predelut – Bran.

Satul Predelut se afla într-o zona cu o adevarata traditie pentru turism, dispunand de numeroase obiective turistice, majoritatea naturale. Acestea sunt Castelul Bran, Cheile Moeciului, Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Pestera Dambovicioara, Parcul National Piatra Craiului si Cascada Urlatoarea, dar si Pestera cu Lilieci sau Masivul Iezer-Papusa. De asemenea, turistii pot organiza si drumetii, pe traseele turistice marcate existente în zona.

Comuna Bran este situata la Sud-Vestul judetului Brasov si în Nord-Estul culoarului depresionar Bran-Rucar. Se individualizeaza prin relieful si particularitatile economice, istorico-culturale. Comuna Bran, cea mai importanta si care a dat numele sub care este cunoscuta zona, este statiune climaterica si punctul de plecare spre obiectivele turistice din Masivele Piatra Craiului si Bucegi.

Morfologico-geografic este prin excelenta un areal montan, dominat de pasul de înaltime al Carpatilor Meridionali, Bran-Rucar. Situat la o înaltime de 1290 m, între Muntii Piatra Craiului, la Nord-Vest, Muntii Bucegi la Est si Leaota la Sud-Est, pasul asigura legatura între Muntenia si Transilvania. Zona Branului este pozitionata în judetul Brasov, între cele doua depresiuni, numite si “tari”, depresiunea Brasov sau tara Barsei si depresiunea Fagarasului sau tara Fagarasului.

În zona Branului, situata la 29 km de orasul Brasov, sunt raspandite artele populare precum olaritul, blanaritul si încondeiatul de oua. De asemenea, sunt organizate sarbatori traditionale precum “Nedeia” de la Fundata – sarbatorirea întoarcerii oierilor din munti – Ravasitul oilor (în luna august) si “Masuratul laptelui” (în luna iulie).

Atractii turistice în zona Bran:

– drumetii sau excursii în Muntii Bucegi si Piatra Craiului
– Castelul Bran
– Muzeul etnografic al satului Bran
– Fortareata Medievala
– Pestera Liliecilor (Rasnov)
– cascade si trecatori (Moeciu)
– pesteri si chei (între Fundata si sirnea)