Vila eleganta, in compania florilor si arbustilor, Sacele, Brasov

180,000 €

Report problem
Processing your request, Please wait....
Acest anunt a expirat.

Descriere

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata print-o eleganta vila situata in Brasov, Sacele, Strada Oituz.
Proprietatea se desfasoara pe o suprafata utila de 220 mp, si este alcatuita din: 4 dormitoare, 3 bai, 1 spalatorie,1 living cu dinning, 1 bucatarie deschisa,1 spatiu multifunctional, 1 crama, 1 garaj pentru doua masini (cu acces direct din strada si usa sectionala, actionata electronic), curte, gradina, tersa, spatile de recreere si spatiile auxiliare.
Dispunerea pe nivele a spatiilor:
Demisol -o crama in suprafata de 25mp, finisata cu finisaje de calitate superioara , cu acces din exterior Parter-intrarea in casa se face printr-un hol de acces care comunica cu casa scarii si un spatiu deschis cu utilizare flexibila(odihna, lectura, etc) din care se acceseaza un dormitor foarte spatios(25 mp), amplasat spre strada.In vecinatatea dormitorului se gasesc o baie si o spalatorie .
Zona de zi in suprafata de 40 mp are amplasare sud-estica,si este alcatuita dintr-un living generos care se deschide spre bucatarie si locul de luat masa.
Spatiul interior comunica cu exterioriorul printr-o terasa intima, amenajata la acelasi nivel cu nivelul parterului, utilizata pentru luat masa si relaxare in aer liber.
Etaj-accesul la etaj se face pe o scara eleganta din lemn, care debuseaza intr-un hol din care se deschid trei dormitoare spatioase:un dormitor matrimonial spre strada in suprafata de 25 mp si doua dormitoare spre gradina(unul de 17mp, al doilea de 19 mp), dintre care unul are si un balcon.Din hol se acceseaza cele doua bai care deservesc dormitoarele, si o terasa exterioara care are o panorama superba spre oras si padurea din vecinatate.
Gradina se intinde pe latura sud-estica a casei si este terasata pe doua nivele,la primul nivel fiind amenajata o pergola din lemn.
Circulatiile pietonale exterioare se realizeaza pe tratuare si terase pavate cu lespezi din piatra naturala, diferentele de nivel fiind preluate prin pachete de trepte si ziduri de sprijin. Suprafetele verzi acoperite cu gazon sunt puse in valoare prin multitudinea de flori si arbusti decorativi care in special in perioada calda a anului creaza o ambianta deosebita.
Dispunere spatiilor interioare a tinut cont de orientarea fata de puntele cardinale, astfel incat intreaga locuinta este foarte luminoasa. Fiecare incapere este iluminata si ventilata natural, prin suprafete mari vitrate atat la parter, la etaj cat si la nivelul invelitorii unde s-au dispus suplimentar ferestre de mansarda tip Velux.

O proprietate încântătoare scăldată de lumină și aerul curat al pădurii de brazi și pini din apropiere , această deosebită reședință încântă prin dispunere, dotări și grădina cu terasă intimă . Ideală ca reședință cât și ca și „refugiu” al unor vacanțe de vis …. precum …legendarul ….” pe aici nu se trece ” … OITUZ…. aici se rămâne!!!

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Consultant dedicat acestei oferte:
domnul Daniel Ivan
0723354697

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare in regim exclusiv:
www.ascendentimobiliare.ro

24 aprilie 2018 22:16

This ad has expired

Listing ID 4985adefd2ba3e47 104 total vizualizari, 0 azi