Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | ContRSS Feed


Asigurari

Asigurari pentru toti brasovenii si nu numai! Asigura-te ca esti asigurat!

 

Tipuri de asigurari intermediate :

 

Asigurari Generale :

Asigurari Auto, Rca, Casco, Asigurari Locuinte – Casa si bunuri, obligatorii(PAD) si facultative, Asigurari Calatorie, Asigurari Malpraxis, Asigurari Medicale Private – Sanatate, Asigurari Cargo, Asigurari Cladiri si Continut Persoane Juridice, Asigurari Respunderea Transportatorului, Asigurari Credite si Garantii, Asigurari Raspunderi Profesionale, Asigurari Constructii Montaj, Asigurari Agricole, Asigurari de Risc Financiar.

 

Asigurari de Viata :

Asigurari de Viata, Asigurari de Sanatate, Pensii Private, Rente de Studii pentru Copii.

Calculator Pret Asigurare Auto Rca Brasov

Despre / Contact:

Daca sunteti in cautare de asigurari de calitate, consultanta gratuita, informatii, oferte, preturi, noutati, reduceri si promotii atunci aici este locul potrivit.

Certificat prin programul de calificare profesionala in asigurari de catre ISF (Institutul de studii financiare) si inregistrat in Registrul intermediarilor in asigurari prin ASF (Autoritatea de supraveghere financiara, cu numarul RAF 54200.

Telefon: 0770995657 (WhatsApp) sau 0726405631

- Asigurari Auto Rca

Asigurari Rca

Asigurarile rca sunt o cheltuiala periodica, de cele mai multe ori consistenta. Pentru a economisii, calculati si cumparati un rca ieftin. Comparati in 2 minute ofertele de preturi pentru asigurarile rca si alegeti cea mai ieftina asigurare rca.

- Asigurari Auto Casco

Asigurari Casco

Spre deosebire de asigurarea RCA, asigurarea Casco este facultativa, insa acopera mai multe riscuri, indiferent daca vorbim de situatii in care autovehiculul este avariat, este distrus partial, total sau chiar furat.

- Asigurari Locuinte

Asigurari Locuinte Obligatorii(PAD)

Asigurari Locuinte Facultative

Incheierea unei polite de asigurare a locuintei este o dovada de responsabilitate a fiecaruia dintre noi, mai ales in contextul in care creste alarmant frecventa cu care se produc fenomene meteo extreme si catastrofele naturale.

- Asigurari Calatorie

Asigurari Calatorie

Asigurarea de calatorie este recomandata de majoritatea operatorilor de turism si institutiilor specializate. Pentru o vacanta fara griji, este bine sa urmezi sfatul acestora si sa va faceti o asigurare.

- Asigurari Malpraxis

Asigurari Malpraxis

Malpraxisul este un tratament incorect sau neglijent aplicat de un medic unui pacient, care ii produce acestuia prejudicii de orice natura, in relatie cu gradul de afectare a capacitatii fizice si psihice.

- Asigurari Medicale – Sanatate

Asigurari Medicale – Sanatate

Asigurarile voluntare de sanatate sunt contracte incheiate de pacienti cu asiguratorii de sanatate (casele de asigurari) care acopera tratamentul pentru afectiuni neincluse in pachetul de baza.

- Asigurari Cargo

Asigurari Cargo

Prin asigurarea de tip Cargo se pot asigura bunurile apartinand persoanelor fizice sau juridice transportate cu orice mijloc de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim, fluvial sau combinat).

- Asigurari Cladiri si Continut Persoane Juridice

Asigurari Cladiri si Continut Persoane Juridice

Asigurare facultativa, pentru riscuri multiple, din clasa asigurarilor de proprietati, in baza careia se asigura cladirile si alte tipuri de constructii cu destinatii economice, precum si continutul acestra, in functie de specificul activitatii desfasurate.

- Asigurari Raspunderea Transportatorului

Asigurari Raspunderea Transportatorului

Ca societate ce efectueaza transporturi interne sau internationale de marfuri cu vehicule esti raspunzator pentru integritatea bunurilor transportate : pierderea, deteriorarea bunurilor transportate.

- Asigurari Credite si Garantii

Asigurari Credite si Garantii

Obiectul asigurarii il constituie acoperirea de catre Asigurator a riscului financiar de neplata a ratelor/redeventelor in cazul contractului de vanzare-cumparare/credit de consum/leasing.

- Asigurari Raspunderi Profesionale

Asigurari Raspunderi Profesionale

Asigurarea de raspundere profesionala are ca scop despagubirea celor ce suporta diverse pagube (materiale, financiare etc) din vina anumitor profesionisti.

- Asigurari Constructii Montaj

Asigurari Constructii Montaj

Asigurarea de constructii-montaj se adreseaza societatilor de constructii romanesti pentru lucrari executate pe teritoriul Romaniei sau in strainatate si societatilor straine, care au contractat lucrari pe teritoriul tarii.

- Asigurari Agricole

Asigurari Agricole

Asigurarea culturilor agricole este alegerea potrivita daca doriti sa va protejati culturile, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica. Terenul cultivat poate fi in proprietatea dumneavoastra sau poate fi in arenda, in chirie, in concesiune sau donatie.

- Asigurari de Risc Financiar

Asigurari de Risc Financiar

Asigurarile de risc financiar acopera riscul de neplata aferent contractelor de rate sau lesing. Asiguratul: persoana juridica, care are calitatea de debitor intr-un contract comercial de baza.

- Asigurari de Viata

Asigurari de Viata

Asigurarile de viata au ca obiect garantarea platii unei sume de bani de catre asigurator, in cazul producerii unui eveniment legat de persoana fizica a asiguratului, si anume: vatamarea corporala, imbolnavirea, decesul sau supravietuirea acestuia.

- Asigurari de Sanatate

Asigurari de Sanatate

Politele de asigurare a sanatatii in sistem privat au aparut in Romania datorita neajunsurilor din sistemul de sanatate public. Acestea sunt in stransa legatura cu aparitia de spitale si clinici private cu servicii de calitate diferite fata de sistemul public.

- Pensii Private

Pensii Private

Pensia privata (sau renta viagera), este un contract de asigurare de viata, care protejeaza urmasii in caz de deces, sau asiguratul in cazul in care este in viata in momentul expirarii contractului de asigurare.

- Rente de Studii pentru Copii

Rente de Studii pentru Copii

Rentele de Studii pentru Copii va garanteaza un venit destinat studiilor copiilor sau momentului casatoriei acestora chiar daca la momentele respective nu veti avea suficienti bani sau nu veti mai fi in viata.