Credite

Broker Imobiliar. Consultanta si  Credite Imobiliare sau de nevoi personale in Brasov si alte zone .

Zero costuri de consultanta !!!

Informatii si Consultanta Gratuita :

Contact : Tel. 0726405631 / 0770995657

Banci care ofera credite :

BCR, Alpha Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Volksbank, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Credit Agricole, Millennium Bank, Verida Credit, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Forza Rossa Financial Services, Intesa Sanpaolo Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, BRD, CEC Bank, MKB Nextebank, Libra Bank, Bank Leumi, Banca Carpatica, RBS Bank, Imocredit, Marfin Bank, Bank of Cyprus, FNGCIMM, ATE Bank, Opportunity Microcredit, Banca Feroviara, Citibank, TBI Credit, Veneto Banca, Blom Bank France, Idea Bank, ProCredit Bank

Tipuri de credit :

– prima casa
– imobiliare si ipotecare
– pentru achizitie imobil
– pentru achizitie teren
– pentru constructie imobil
– pentru modernizare imobil
– pentru achizitie imobil
– pentru achizitie teren
– pentru constructie imobil

Refinantare credite :

– imobiliare si ipotecare

Avantajele pe care trebuie sa le cunoasteti :

Brokerul de credite lucreaza cu toate bancile si va poate fi de folos, prezentandu-va toate alternativele.

  • Cunoaste toate ofertele bancilor
  • Va ajuta pentru intocmirea dosarului de credit care se va depune la banca
  • De multe ori, persoanele care contracteaza un credit prin intermediul brokerilor nu platesc comisionul de analiza dosar, iar alte costuri sunt mai reduse

De cele mai mutle ori, cei care apeleaza la un broker de credite sunt persoanele care au incercat deja la mai multe banci, insa creditul nu li s-a aprobat, sau persoanele care incep actiunea de obtinere a creditului imobiliar. Din acest punct de vedere, brokerii va pot ajuta in anumite situatii.

Exista deja in fiecare oras cateva companii care au acest obiect de activitate. In general, ei se adreseaza angajatilor, care nu pot lipsi de la serviciu pentru a isi pregati dosarul de credit, a merge la banca pentru a se interesa. In fapt, ei va ofera timpul de care aveti nevoie.

In plus puteti sa gasiti imobilul care il doriti fara efort, pentru ca brokerul imobiliar ofera un pachet complet, de la primul pas : creditul imobiliar, gasirea imobilului dorit, incheierea tranzactiei si finalizarea actelor notariale .

Binenteles in cazul in care apelati la un pachet complet costurile pentru intermedierea unui imobil sunt reduse si timpul dvs. care trebuie sa-l alocati acestor etape este preluat de brokerul imobiliar .

Foarte important este ca daca alegeti un broker imobiliar sa va ajute in obtinerea unui credit imobiliar nu trebuie sa apelati si la alte servicii pentru gasirea imobilului pe care il doriti. Puteti sa va gasiti singuri imobilul dorit si sa va rezumati doar la serviciile de sprijin pentru obtinerea unui credit imobiliar, iar acest serviciu este oferit in mod gratuit fara costuri.

Informatii si Consultanta Gratuita :

Contact : Tel. 0726405631 / 0770995657