Termeni si Conditii

Termenii “AnuntImobiliarBrasov.ro”, “site-ul”, “noi”, reprezinta site-ul www.AnuntImobiliarBrasov.ro şi serviciile sale.
Prin termenul “Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care acceseaza site-ul AnuntImobiliarBrasov.ro indiferent de motiv.
Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni şi condiţii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

1. Acceptarea contractului de utilizare
Serviciile site-ului AnuntImobiliarBrasov.ro sunt oferite persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse.
Folosirea site-ului AnuntImobiliarBrasov.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor.
Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In cazul in are nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea site-ului.
2. Descrierea serviciilor
AnuntImobiliarBrasov.ro este un site de anunturi gratuite online. Pe acest site puteti publica anunturi gratuite in diverse domenii si puteti cauta prin anunturile publicate deja de alti Utilizatori.
Echipa AnuntImobiliarBrasov.ro isi rezerva dreptul de a corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a sterge anunturile neconforme.
3. Dreptul de autor
Informatiile publicate pe AnuntImobiliarBrasov.ro apartin site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al site-ului AnuntImobiliarBrasov.ro care administreaza site-ul.
Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
4. Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe siteul AnuntImobiliarBrasov.ro.
Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat.
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.
5. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul AnuntImobiliarBrasov.ro
AnuntImobiliarBrasov.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra anunturilor depuse pe site. Totusi, transmitand aceste anunturi, dvs sunteti de acord sa ne acordati permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa le traduca.
6. Limitarea raspunderii
In niciun caz site-ul AnuntImobiliarBrasov.ro si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice:
i) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului;
ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre;
iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta;
iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin site.
Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate “asa cum sunt” , iar AnuntImobiliarBrasov.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor anunturi.
AnuntImobiliarBrasov.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, AnuntImobiliarBrasov.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor AnuntImobiliarBrasov.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, AnuntImobiliarBrasov.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
7. Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

8. Pentru o bună desfășurare a serviciului nostru, vă rugăm să respectați următoarele condiții:

nu se admite adăugarea aceluiaș anunț (sau a unui anunț cu acelasi ințeles) de mai multe ori într-o singură categorie
nu se admite adăugarea de anunțuri în categorii necorespunzatoare
nu se admite adăugarea de anunțuri cu continut xenofob, defaimator, obscen sau amenințător
nu se admite adăugarea de cod HTML în conținutul anunțurilor
nu se admite repetarea aceluiași link de mai multe ori intr-un anunț
pozele care însoțesc un anunț trebuie să reprezinte produsul sau serviciul oferit si nu sigla firmei
nu abuzați în nici un fel de serviciile site-ului nostru
responsabilitatea pentru un anunț apartine în exclusivitate celui care îl adaugă

9. Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile .